Voedingsadvies voor bedrijven

Gezondheidsklachten onder het personeel kunnen een grote impact hebben op het ziekteverzuim en de prestaties van een bedrijf. Als voedingsdeskundige help ik bedrijven om de gezondheid van hun medewerkers te verbeteren en te zorgen dat iedereen goed in z’n vel zit.

Wat kun je verwachten?

Vermindering van ziekteverzuim: Een gezonde leefstijl kan het aantal ziektedagen verminderen, waardoor medewerkers vaker aanwezig zijn.


Verhoogde productiviteit: Goede voeding en leefstijlgewoonten zijn direct gekoppeld aan verbeterde energieniveaus en concentratie, wat de productiviteit op de werkvloer kan verhogen.


Betere geestelijke gezondheid: Voeding speelt een belangrijke rol bij het hebben van een positieve gemoedstoestand en het verminderen van stress.


Teambuilding: Gezamenlijke inspanningen op het gebied van gezondheid kunnen de teamdynamiek bevorderen en de onderlinge band versterken.

Cases

Bij Baas & Baas Online Marketing heb ik voeding- en leefstijladvies gegeven aan vier werknemers. Waar de één behoefte had aan meer inspiratie voor gezonde maaltijden, hielp ik de ander met een verhoogd stressniveau. Ook hielp ik een werknemer met terugkerende griepklachten en iemand met regelmatige hoofdpijn.

 

“De werknemers die het traject bij Sophie hadden doorlopen gaven daarna aan zich fitter te voelen en met meer energie aan hun dag te beginnen. Ook is het ziekteverzuim afgenomen en geven de werknemers elkaar nu regelmatig gezonde leefstijl tips.” 

– Sander, eigenaar van Baas & Baas Online Marketing 

 

Wat kun je verwachten?

Als je besluit om met mij samen te werken, kun je het volgende voor jou en werknemers verachten:

  • Een beoordeling van het huidige dieet en de gezondheid.
  • Een op maat gemaakt voedingsplan dat rekening houdt met persoonlijke doelen en voorkeuren.
  • Advies over gezonde eetgewoonten en leefstijlveranderingen.
  • Ondersteuning en begeleiding tijdens het traject.
  • Praktische tips en recepten om je op weg te helpen.

Klinkt dit interessant voor jouw bedrijf?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.